nedelja, 03. junij 2012

Dnevnik angela varuha- Carolyn Jess-Cooke

Ste se že kdaj vprašali, kaj se zgodi po smrti in ali obstajajo druge dimenzije, druga realnost? Če ja, kako sploh izgleda prehod v drugačno obliko bivanja in kaj se tam dogaja? Ali obdržimo fizično telo ali pa se transformiramo v energijo? Ali še čutimo ali pa postanemo neobčutljivi, ravnodušni? Ali po smrti vemo več ali pa ponavljamo stare napake in jih imamo celo možnost popravljati? Prav slednje se zgodi preminuli Margot, ki se od sveta poslovi že pri 42-ih letih.

Ko se sooči s spoznanjem, da ni več to, kar je bila, da je realnost večplastna in da lahko še vedno vpliva na žive na Zemlji, je postavljena pred pomembno nalogo in največji izziv. Čeprav ne biva več, vsaj ne tako, kot je bila vajena, pa dobi izjemno priložnost, da izboljša življenje svojih najbližjih in delno vpliva na potek svojega že končanega življenja.

Medtem, ko se Margot sprašuje, kako bi spremenila pot svoje krute življenjske usode, pa sčasoma in s pomočjo angelskih vodnikov spozna, da se je marsikatera stvar preprosto morala zgoditi, saj jo je oblikovala v to, kar je postala. Kljub temu pa Margot, ki mora iz onostranstva varovati človeško samo sebe, trmasto vztraja pri tem, da bo popravila slabe odločitve, tako svoje kot sinove.

Ali jo bo uspelo in kako bo to vplivalo na spremembo njenega bistva, pa si preberite v izjemno napeti knjigi, ki se bere kot znanstvenofantastična drama, vendar v sebi nosi presenetljivo veliko elementov resničnosti. Kajti, ali se ni že vsak izmed nas kdaj vprašal, kaj bi storil, če bi čas lahko prevrtel nazaj, vsaj za nekaj ur, da bi preprečil tisti pogubni prepir ali pa celo za nekaj let, da ne bi sprejel napačne odločitve? Vendar, ali bi bili mi potem res še mi?

Ni komentarjev:

Objavite komentar